Vor depăși jocurile de noroc Bitcoin jocurile de noroc tradiționale Viitorul IGaming-ului?

Utilizarea Bitcoin pentru a plăti pe site-urile de jocuri de noroc nu mai este o noutate. Multe cazinouri online au profitat de această oportunitate pentru a-și extinde baza de clienți și pentru a face procesul de plată mai simplu și mai rapid. Unii susțin chiar că această practică va depăși în curând plățile tradiționale la jocurile de noroc.

Există cel puțin o parte de adevăr în această afirmație, având în vedere cât de repede se răspândește tehnologia. Există avantaje în utilizarea bitcoin atât pentru jucători, cât și pentru cazinouri. În acest moment, există și un avantaj legat de noutate, deoarece majoritatea guvernelor nu au politici de impozitare a câștigurilor din bitcoin.

Ce sunt jocurile de noroc Bitcoin?
Jocurile de noroc cu Bitcoin sunt jocurile de noroc care folosesc această criptomonedă ca metodă de plată. În ceea ce privește jocurile, regulile generale și șansele sunt aceleași ca și în cazul jocurilor de noroc tradiționale. Singura diferență constă în modul în care ești plătit și în care transferi fondurile.

În cadrul acesteia, există o varietate de avantaje care vor face procesul mai ușor atât pentru jucător, cât și pentru cazinou. Jocurile de noroc folosind Bitcoin ca metodă de plată vor fi, de asemenea, mai puțin costisitoare pentru ambele părți, deoarece există mai puține taxe și mai puține plăți de la terți.

Care sunt principalele avantaje ale jocurilor de noroc Bitcoin?
Există numeroase beneficii ale utilizării Bitcoin și mai multe dintre ele vor deveni evidente pe măsură ce practica se dezvoltă și mai multe cazinouri o acceptă ca metodă de plată validă. Iată câteva avantaje importante din punctul de vedere al unui jucător obișnuit.

Simplitatea procesului

Efectuarea și colectarea plăților în Bitcoin este simplă și fără probleme. Acest lucru se datorează infrastructurii din spatele criptomonedei. Nu este nimic ce trebuie să facă un cazinou pentru a realiza acest lucru, întregul proces este operat de criptomonedele însele.

Un jucător nu trebuie să se înregistreze sau să furnizeze vreo dovadă a identității sale pentru a trimite și efectua aceste plăți. Acest lucru este atât convenabil, cât și o măsură de siguranță importantă în mediul online de astăzi.

Siguranță

Securitatea și siguranța online sunt esențiale, iar jucătorii trebuie să știe că plățile lor vor fi efectuate chiar și atunci când cazinoul în care joacă se află în cealaltă parte a lumii. Acest lucru poate fi realizat fără nicio muncă din partea cazinourilor, prin utilizarea Bitcoin ca metodă de plată.

De asemenea, plățile efectuate cu ajutorul Bitcoin sunt transparente și ușor de urmărit. În acest fel, orice dispute pot fi rezolvate rapid și cu mecanismele adecvate puse în aplicare de moneda însăși. Acest lucru le oferă jucătorilor liniște și înseamnă mai puține cheltuieli pentru cazinou.

Anonimatul online

Deoarece nu există niciun proces de înregistrare și nu este nevoie de furnizarea de acte de identitate, plățile pot fi făcute în mod anonim. Acestea nu sunt legate de niciun cont bancar sau card. În schimb, plata se face către un portofel electronic care nu poate fi urmărit până la numele tău.

Aceasta este o caracteristică din ce în ce mai importantă în zilele noastre, deoarece a devenit atât de dificil să plătești ceva online fără să fii urmărit atât de corporații, cât și de guvern.

Fără restricții

Jocurile de noroc sunt supuse unor restricții geografice, deoarece nu toate țările permit această practică. Jocurile de noroc online reprezintă o modalitate de a scăpa de aceste restricții și de a începe să joci de oriunde din lume, folosind serviciile cazinourilor din străinătate. Plata și retragerea plăților către aceste cazinouri a fost adesea un obstacol în calea ta atunci când vine vorba de a juca online. Acest lucru nu mai este cazul, deoarece plățile Bitcoin sunt cu adevărat globale.

Asta înseamnă că puteți efectua și retrage plăți indiferent de locul în care vă aflați și de reglementările locale privind jocurile de noroc și impozitarea. Rețineți că acest lucru se poate schimba în curând, deoarece țările fac legislație cu privire la Bitcoin pentru a o aborda.

Forma lucrurilor care vor urma
Aceste beneficii sunt disponibile pentru oricine care folosește Bitcoins pentru a-și plăti nevoile de jocuri de noroc. Cu toate acestea, există șanse ca în viitor să existe și altele, pe măsură ce tot mai multe cazinouri acceptă metoda de plată ca fiind una legitimă și se deschid jucătorilor care o folosesc.

Acest lucru începe să se întâmple deja, deoarece niciun cazinou nu vrea să fie lăsat în urmă în cursa spre inovație și progres. Se va începe cu cazinourile mai mari și mai pricepute din punct de vedere tehnic, dar în curând toate vor accepta Bitcoin, făcându-l o parte omniprezentă a industriei jocurilor de noroc.

Guvernul și răspunsul său
Acum, când Bitcoin nu mai este o noutate, guvernele din întreaga lume caută modalități de a impozita acest tip de venit și de a acorda o atenție sporită tranzacțiilor. Acest lucru ar putea fi dificil din cauza tehnologiei în sine, dar este ceva de care trebuie să fim atenți în viitorul apropiat.

În multe țări se introduc noi legi în această privință, iar autoritățile fiscale propriu-zise își schimbă politicile cu privire la Bitcoin. Atât jucătorii, cât și cazinourile trebuie să rămână informați cu privire la acest lucru și să își facă planuri în consecință.

Pentru a rezuma
Cazinourile Bitcoin cuceresc industria și, în acest moment, se poate spune că ele reprezintă viitorul acesteia. Folosirea acestei metode de plată are multe avantaje atât pentru jucător, cât și pentru cazinou și va continua să fie atractivă și în anii ce vor urma.

Jocurile de noroc cu Bitcoin fac ca trunchierile să fie mai ușoare, mai transparente și mai rapide. De asemenea, le permite jucătorilor să joace oriunde pe glob și să se asigure că plățile lor sunt sigure și anonime. Tot mai multe cazinouri vor adopta această practică pe măsură ce criptomoneda va deveni mai populară și beneficiile sale vor fi mai cunoscute.

You may have missed